Θήκες Μπουκαλιών 9 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "Merry Christmas" για να κάνετε το κρασί ή το ποτό που θα πάτε σαν δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα ''Happy Christmas''.

  4,90 €
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "I'm dreaming of a white Christmas. But if the white runs out, I'll drink the RED". Και κάντε το κρασί που θα πάτε για δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε...

  4,90 €
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "Christmas Workout" για να είναι το κρασί που θα πάτε για δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα ''Christmas Workout''.

  4,90 €
 • Αστεία υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "Αυτό το κρασί ταιριάζει τέλεια με γαλοπούλα και δύσκολα πεθερικά". Και κάντε το κρασί που θα πάτε για δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε εδώ όλα...

  4,90 €
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "It's beginning to look a lot like champagne". Και κάντε τη σαμπάνια που θα πάτε για δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερη! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα ''Champagne''.

  4,90 €
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "Falala Wine" για να κάνετε το κρασί ή το ποτό που θα πάτε σαν δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση.

  4,90 €
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "Season Bright" για να κάνετε το κρασί ή το ποτό που θα πάτε σαν δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα ''Season Bright''.

  4,90 €
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "Wine Christmas" για να κάνετε το κρασί ή το ποτό που θα πάτε σαν δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα ''Wine ''Christmas''.

  4,90 €
 • Υφασμάτινη προσωποποιημένη θήκη μπουκαλιού "The weather outside if frightful, but gin is so delightful" για να κάνετε το ποτό που θα πάτε σαν δώρο, ακόμη πιο ιδιαίτερο! Προσωποποιήστε τη θήκη και τυπώστε στο πίσω μέρος ΑΠΟ ποιόν, ΠΡΟΣ ποιόν είναι το δώρο. Αν δε θέλετε να το προσωποποιήσετε βάλτε παύλα (-) στο πεδίο Προσωποποίηση. Δείτε εδώ όλα προϊόντα...

  4,90 €
Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα